caixa popular

L'increment de l'11,6% de les pernoctacions extrahoteleres fins a agost situa a la Comunitat com la destinació nacional que més creix

L'increment de l'11,6% de les pernoctacions extrahoteleres fins a agost situa a la Comunitat com la destinació nacional que més creix
02/10/2016 -

Les pernoctacions realitzades en allotjaments turístics extrahotelers (apartaments, càmpings i allotjaments de turisme rural) de la Comunitat Valenciana durant els primers vuit mesos de l’any van aconseguir un total de 13.410.464, la qual cosa suposa un augment de l’11,6% respecte al mateix període de l’any anterior, segons les dades difoses este divendres per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Les dades de l’enquesta mostren que durant els vuit primers mesos del 2016 també va créixer el nombre de viatgers en el conjunt de l’oferta extrahotelera de la Comunitat, que va anar de més d’1.844.248 viatgers, un 13,4% més que en el mateix període de l’any anterior.

A més, les dades indiquen que s’han incrementat les pernoctacions, tant de turistes residents a Espanya, que han crescut un 10,1% i les pernoctacions d’estrangers, que augmenten en un 12,8%.

Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, ressalta que “aquests resultats reafirmen que la nostra oferta d’apartaments, càmpings i allotjaments rurals és molt competitiva i benvolguda per la demanda turística que ens tria com a destinació les seues vacances”.

Per modalitats d’allotjament

Respecte a les modalitats d’allotjament extrahoteler, cal ressaltar que els apartaments turístics han registrat fins a agost increments significatius, amb un total de 7.651.704 pernoctacions i un increment interanual del 12,1%. Estes xifres han contribuït al fet que la Comunitat Valenciana se situe en segon lloc per nombre de pernoctacions en el nostre país, després de Canàries i per davant d’Andalusia, en aquesta modalitat d’allotjament.

Així mateix, destaquen també els resultats obtinguts per la modalitat càmpings, amb més de 5,4 milions de pernoctacions fins a agost i un increment de l’11,4% enfront del mateix període del 2015, contribuint així a posicionar a la Comunitat Valenciana com a destinació nacional de referència, solament superat per Catalunya.

Quant als allotjaments rurals, aquests han captat en el període gener-agost del més de 95.000 viatgers, un 7,6% més que en 2015, que han generat un total de 279.179 pernoctacions, xifra similar a la registrada en el mateix període del 2015 (+0,2%).

Resultat mes d’agost

Pel que fa als resultats del mes d’agost, l’enquesta de l’INE mostra per al conjunt dels allotjaments turístics extrahoteleres de la Comunitat Valenciana un increment interanual del nombre de viatgers del 7,6%, aconseguint estos els 452.621, mentre que les pernoctacions que aquests han generat (3.602.022) han experimentat un creixement interanual de l’11,1%.

Per modalitats, els resultats de l’enquesta mostren que a l’agost la Comunitat Valenciana ha registrat 2.308.324 pernoctacions en apartaments turístics, la qual cosa suposa un creixement de l’11,7% enfront d’agost del 2015, mentre que els càmpings, amb 1.229.114 pernoctacions, creixen un 11,4%

Finalment, cal destacar que els 16.789 viatgers que van optar per la modalitat allotjament rural van generar 64.584 pernoctacions.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata