L’IES Comarcal corre per la Pau

La inscripció consistia a aportar un quilo, litre o paquet d’aliments no peribles que seran destinats a Càritas

L’IES Comarcal corre per la Pau
01/02/2017 -

Des de 1964 i per a commemorar la mort de Gandhi, el 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, reconegut per la UNESCO en 1993. I enguany, l’IES Comarcal, que engloba a alumnes i a alumnes de Burjassot, Godella i Rocafort, ha celebrat esta jornada dedicada a l’educació per a la tolerància, el respecte i la solidaritat, corrent.

Així, l’equip de Mediació del centre ha organitzat la carrera solidària “Correm per la Pau” el recorregut de la qual ha sigut el mateix perímetre del col·legi. Per a la seua correcta i segura celebració, l’IES Comarcal ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Burjassot i de Protecció Civil. La regidora d’Educació, Laura Espinosa ha volgut estar en la línia d’eixida d’esta carrera que, a més, tenia un caràcter solidari, ja que per a inscriure’s en la mateixa i participar era requisit necessari aportar un quilo, litre o paquet d’aliments no peribles, que aniran destinats a Càritas.

La carrera per la Pau ha tingut la participació oberta a alumnes, professorat, pares, etc..i aquells que no han volgut calçar-se les sabatilles, han col·laborat com a personal voluntari en l’organització de la carrera i, per descomptat, malgrat no córrer, qualsevol podria aportar la seua contribució solidària en forma d’aliments.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra