L'hospital de Gandia posa en marxa un sistema de dispensació automàtica dels uniformes

L'hospital de Gandia posa en marxa un sistema de dispensació automàtica dels uniformes

L’hospital Francesc de Borja de Gandia ha posat en marxa un sistema de dispensació automàtica dels uniformes del personal. Es tracta d’un equipament d’última tecnologia que comprén dues màquines dispensadores i dos retornadores de la roba que diàriament utilitzen els treballadors de l’hospital, ubicades junt amb el servici de llenceria i en el bloc quirúrgic. El sistema és semblant a l’instal·lat en altres centres com l’Hospital General de València.

Tant per a obtenir l’uniforme com per a tornar les peces usades, el treballador disposa d’una targeta identificativa en què prèviament s’han registrat les necessitats de roba segons la categoria professional i el servici.

Uns dels grans avantatges és que s’adequa el consum de material a les necessitats reals aconseguint la màxima disponibilitat d’uniformitat per als usuaris, ja que en tot moment (cada dia i a qualsevol hora) es té la possibilitat d’obtenir roba neta i tornar les peces de roba tacades. Amb això, s’incrementa tant el confort del treballador com la higiene del centre hospitalari.

A més, el sistema garanteix que cada usuari estiga correctament uniformat segons la seua categoria professional i servici, la qual cosa ajuda en la identificació dels treballadors.

Més notícies

1 Comentari

  1. Raul
    Raul gener 22, 08:22

    El sistema ha sido creado por una ingeniería española llamada La Fábrica de Software.

    http://www.lafabricadesoftware.com

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =