40 anys fent valors Caixa popular

L’Hospital Clínic de València, formador de cirurgia endocrina per a residents de tota Espanya

L’Hospital Clínic de València, formador de cirurgia endocrina per a residents de tota Espanya
18/11/2016 -

El Servei de Cirurgia General de l’Hospital Clínic Universitari de València ha realitzat un curs nacional en Cirurgia Endocrina per a residents en formació. Així, vuit residents de diferents punts del país en l’últim any de residència han rebut durant dos dies formació teòrica i pràctica realitzada en quiròfan de la mà d’especialistes del centre.

La cirurgia endocrina és la que s’encarrega de tractar quirúrgicament aquelles malalties que afecten òrgans que produeixen hormones i les envien cap a la sang. Tal com explica Joaquín Ortega, cap de Servei de Cirurgia General de l’Hospital Clínic, i ‘Fellow del Board Europea de Cirurgia Endocrina’, “durant dos dies els alumnes han assistit com a observadors o ajudants a diferents intervencions, com per exemple d’extirpació de glàndules suprarenals per laparoscòpia, extirpació de les glàndules tiroides i glàndules paratiroide, realitzades per professionals de l’Hospital amb llarga trajectòria en aquest camp. A més han pogut participar en la discussió de casos clínics sobre càncer suprarenal, càncer de tiroide, hipertiroïdismes, etc.”.

La Unitat de Cirurgia Endocrina i de l’Obesitat del Servei de Cirurgia General de l’Hospital Clínic de València realitza a l’any més de 200 intervencions de cirurgia endocrina i prop de 100 de cirurgia de l’obesitat.

A més de realitzar formació a escala nacional, tant en cirurgia endocrina com en altres subespecialitats quirúrgiques, el servei està acreditat com centre formador internacional en cirurgia laparoscòpica, rebent cada any a cirurgians de diferents parts del món per a realitzar estades formatives i aprendre diferents tècniques, sobretot en el camp de la coloproctologia avançada i cirurgia de l’obesitat.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra