L'Hemisfèric presenta aquest estiu una oferta variada de projeccions sobre naturalesa, tecnologia i astronomia

Guardar

Caminando_entre_dinosaurios._Programacion_Hemisferic
Caminando_entre_dinosaurios._Programacion_Hemisferic

Un viatge a l'Alaska del Cretaci o als llocs que recorre la papallona Monarca en la seua sorprenent migració; observar allò que a simple vista no pot apreciar-se; presenciar la construcció d'un robot, o acostar-se als llocs més llunyans del nostre univers són les propostes que presenta l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a aquest estiu, una oferta variada de projeccions amb imatges espectaculars de la naturalesa, la tecnologia i l'astronomia.

Caminando entre dinosaurios. Planeta prehistórico 3D, amb sessions tots els dies a les 13.00 i 20.00 hores, permet al públic acompanyar dos joves Pachyrhirosaurus des del naixement, viure la seua trobada amb depredadors i la seua lluita per sobreviure a través de les estacions del Cretaci. Robots, amb sessions a les 12.00, 16.00 i 19.00 hores, de dilluns a diumenge, descobreix com es construeix un androide i els desafiaments que afronten els robots hui en dia.

La pel·lícula IMAX El vuelo de las mariposas, que es projecta a les 11.00 i a les 17.00 hores tots els dies, conta el fantàstic viatge migratori que realitzen centenars de milions de papallones Monarca cada tardor, des de Canadà fins a Mèxic. Mirant l'invisible i Escapada al paraíso 3D. Una aventura de tortugas, amb sessions de dilluns a diumenge a les 15.00 i 18.00 hores, respectivament, són una altra alternativa per a aquest mes d'agost.

Els amants de l'astronomia, a més de la pel·lícula Universo oculto, que mostra cada dia, a les 21.00 hores, els llocs més llunyans del nostre univers captats per alguns dels telescopis més potents del món, poden gaudir, els dimarts i dijous d'agost, a les 22.00 hores, a la sala de projeccions de l'Hemisfèric, del planetari en directe Les nocturnes, que mostra de forma única com és el cel d'una nit d'estiu en tota la seua intensitat. Guiats per un planetarista, el públic identifica les principals constel·lacions, contempla nebuloses i explora planetes com Júpiter o llunes com Ío o Tità.

Arxivat a:

Destacats