L'exposició fotogràfica 'NoDónaIgual' de l'IVAJ ha recorregut dotze municipis de la Comunitat Valenciana

L'exposició fotogràfica 'NoDónaIgual' de l'IVAJ ha recorregut dotze municipis de la Comunitat Valenciana

La mostra de les fotografies guanyadores i seleccionades en el concurs ‘NoDónaIgual‘ de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s’exposarà a Yátova des del 23 de setembre al 2 d’octubre en la sala polivalent El Safareig, gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de Yátova. La inauguració tindrà lloc a les 19 hores del pròxim divendres.

Enguany l’exposició ‘NoDónaIgual‘ s’ha pogut visitar a Énguera, Alfara del Patriarca, Sollana, La Llosa de Ranes, Benicàssim, Benicarló, Xàtiva, Novelda, Benidorm, Vinaròs, Vallanca i Gandia.

L’exposició reuneix una trentena de fotografies que recorre diferents localitats de la Comunitat Valenciana i que són oferides per l’IVAJ a centres d’informació juvenil, cases de cultura dels ajuntaments, centres educatius i de serveis socials i associacions de dones, entre altres entitats.

La iniciativa pretén que la joventut denuncie el problema social de la violència contra les dones a través de les fotografies presentades al concurs convocat per l’IVAJ.

Després del seu pas per Yatova la mostra visitarà Navarrés, Ontinyent, Xelva, Anna, Xixona i Quart de Poblet. El secretari general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que, entre les prioritats de l’IVAJ relatives a campanyes d’educació en valors, figura particularment la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència de gènere.

Cal recordar que el concurs ‘NoDónaIgual‘, convocat per l’IVAJ en col·laboració amb altres departaments de la Generalitat i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), premia i reconeix anualment les fotografies realitzades per joves de 14 a 30 anys que, a través de les imatges, denuncien la violència contra les dones però, sobretot, cerca acostar a través de l’exposició a la societat en el seu conjunt aquest problema. També és una ocasió per a promoure la participació i la difusió i generar activitats socioculturals enfront de la discriminació.

Guanyadors de la quarta edició

Les fotografies guanyadores deI IV concurs de fotografia ‘NoDónaIgual‘ van correspondre a les obres ‘Obri els ulls’, presentada pel grup del Centre d’Acollida de Menors Sant Sebastià de Vinaròs’ i la titulada ‘¿Amor o Temor?, presentada pel grup Parc Col·legi Santa Ana de València, al costat de la sèrie titulada ‘L’òrbita i el planeta’, de Raquel López Nortes, i la fotografia ‘Maltractada, la ferida és de tots’, d’Alexandra Socol, així com altres imatges seleccionades per a l’exposició.

Les entitats interessades poden sol·licitar l’exposició enviant un correu electrònic ací amb: nom, entitat, municipi, dates i horari previst per a l’exposició, correu electrònic i telèfon. Tota la informació ací.

tags
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =