40 anys fent valors Caixa popular

L’execució d’obres i treballs en terreny forestal o en els seus voltants ha de complir el plec general de normes de seguretat

L’execució d’obres i treballs en terreny forestal o en els seus voltants ha de complir el plec general de normes de seguretat
17/08/2016 -

L’execució d’obres i treballs que es realitzen en terreny forestal o en els seus voltants han de complir el plec general de normes de seguretat en prevenció d’incendis, aprovat en el decret 7/2004, de 23 de gener, de la Generalitat Valenciana.

El perill resideix, fonamentalment en la calor produïda per la fricció mecànica de la maquinària empleada, que pot generar purnes que arriben a causar un incendi. A més, cal sumar les possibles distraccions o negligències de les persones que realitzen els treballs, com a cigarrets mal apagats, descuits al deixar la maquinària calenta i recàrrega de combustible sense precaució.

Per això, han de respectar esta normativa les obres o treballs d’enginyeria civil o qualsevol altre tipus que puga implicar risc de produir incendis forestals, que es realitzen en terrenys forestals, en els limítrofs o amb una proximitat menor a 500 metres. Els projectes d’obra o treballs hauran d’arreplegar dins dels seus plecs de condicions tècniques, el plec general de normes de seguretat en prevenció d’incendis forestals a observar en l’execució d’obres i treballs que es realitzen en terreny forestal o en els seus voltants.

Els treballs exempts de complir el plec general de normes de seguretat són els realitzats pels agricultors per a la gestió ordinària dels seus camps de cultiu (treballs, podes, eliminació de restes i qualsevol altre de semblants característiques) , que es regulen en el Reglament de la Llei 3/1993, de 9 de desembre, Forestal de la Comunitat Valenciana (decret 98/1995,de 16 de maig, del Consell de la Generalitat) .

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra