L'Estiu Lúdic d'Alfafar es despedix ballan

L'Estiu Lúdic d'Alfafar es despedix ballan

El programa Estiu Lúdic d’Alfafar, impulsat per l’àrea de Benestar Social, ha arribat al seu fi després de dos divertits mesos d’oci, alimentació i educació en hàbits saludables per als i les menors d’entre 3 i 18 anys. En el seu últim dia, els xicotets i xicotetes, tant del col·legi Orba com de La Fila, han realitzat un festival basant-se en el conegut programa de televisió “Tu cara me suena”.

El matí va ser molt entretingut, entre bambolines els xiquets i xiquetes s’han disfressat i maquillat amb ajuda dels seus monitors i monitores. Segons han anat arribant els pares i mares la taula s’ha anat omplint de menjar i han gaudit d’un divertit esmorzar en companyia. Després de les fotos i el menjar va començar el festival, en el que han ballat, cantat i actuat com a personatges famosos.

Després de ballar, els monitors i monitores han entregat els diplomes als participants del projecte i han agraït a pares i mares, xiquets i xiquetes, la seua implicació.

Enguany el projecte ha consolidat els resultats obtinguts en anys anteriors amb la participació de 103 menors. L’objectiu sempre ha sigut que els xiquets i xiquetes que participen en este programa s’adapten al període estival en un ambient divertit i educatiu. L’eix conductual d’enguany ha sigut el coneixement de la història del seu entorn comunitari, allò que ha portat a Alfafar a ser el que és. Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’espera continuar millorant per a futures edicions.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =