caixa popular

L'estel del Nadal visita les tendes per a animar a la compra en el comerç local durant les festes

La regidoria de Comerç fa un recorregut per tots els comerços de Mislata per a felicitar les festes i incentivar les compres en el xicotet comerç

L'estel del Nadal visita les tendes per a animar a la compra en el comerç local durant les festes
29/12/2016 -

Un estel del Nadal humanitzat visita estos dies els enclavaments comercials de Mislata, sorprenent venedors i clients, que reben de la seua mà la felicitació de la regidoria de Comerç i caramels per a xiquets. Una iniciativa amb la qual el Consistori pretén “animar a la gent del carrer a comprar en els nostres comerços, d’excel·lent qualitat i amb gran diversitat de productes i ofertes”, segons ha explicat la regidora Mayka Tarín.

Durant una setmana, l’estel ha visitat pràcticament la totalitat dels comerços de Mislata, una iniciativa que va lligada a altres com la duta a terme per la regidoria de Seguretat Ciutadana, que va posar a la disposició dels comerciants des de la web la Guia de Comerç Segur, i que inclou la implicació de la Policia Local amb diversos agents que es dediquen específicament a aconsellar sobre mesures de seguretat que haurien d’adoptar els establiments comercials durant estes dates.

La regidora Mayka Tarín va recórrer al costat de l’estel alguns dels comerços, en els quals va poder comprovar “l’èxit de la campanya nadalenca de vendes entre els clients de Mislata”. Al recorregut es van sumar ciutadans amb xiquets i xiquetes atrets pel simpàtic estel.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata