caixa popular

L'espectacle familiar 'Ras!', de Maduixa Teatre inaugura el Nadal al Teatre Rialto

L'espectacle familiar 'Ras!', de Maduixa Teatre inaugura el Nadal al Teatre Rialto
21/12/2016 -

L’espectacle familiar ‘Ras!’, de Maduixa Teatre, inaugura, del 21 al 30 de desembre, la programació nadalenca de l’Institut Valencià de Cultura al Teatre Rialto. És un espectacle per a públic infantil i familiar en què un gran llenç en blanc sobre l’escenari és la base on es desenvolupa l’espectacle. L’espectacle està dirigit per Juan Pablo Mendiola i compta amb la direcció coreogràfica de Mamen García i la música original de Paco Garnelo, a més d’un gran equip artístic, que converteix ‘Ras!’ en un marc de sensacions.

‘Ras!’ és un espectacle de caràcter interdisciplinari que conjuga teatre, dansa i arts plàstiques, on les noves tecnologies es posen al servei d’un joc escènic estimulant i màgic per als més menuts. Els espectadors, situats al voltant de l’escenari, ocupen un lloc privilegiat en l’espai escènic. La proximitat dels actors els ofereix un contacte directe amb aquesta aventura sensorial.

Els seus protagonistes són Joan (Joan Santacreu) i Luna (Lara Sanchís). A Joan li encanta dibuixar. L’arribada de Luna li causa una gran curiositat. ‘Ras!’ ens mostra la trobada entre Joan i Luna. Luna descobreix a Joan el color. Un univers de línies, colors i formes s’obri davant ells. Amb la seua imaginació i els seus traços, creen nous espais i obrin les portes a un món fantàstic. Junts dibuixen una xicoteta aventura de què naix una gran amistat.

L’espectacle compta amb cinc premis Abril de les Arts Escèniques Valencianes, dos premis de Teatres de la Generalitat Valenciana i un premi FETEN.

Maduixa inicia la seua trajectòria artística a Sueca l’any 2004, amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics, però en 2006 arriba la professionalització amb l’espectacle ‘Maniàtics’, que els proporciona el reconeixement dins del sector professional i que els condueix a constituir-se com a empresa en 2008.

Amb la intenció de créixer i treballar noves disciplines, la companyia va consolidant les bases del que seran els seus principals valors: conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques, les noves tecnologies, una cuidada posada en escena i una sòlida interpretació.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =