40 anys fent valors Caixa popular

L’Escola de Ciclisme de Sueca presenta als seus corredors per a la temporada 2017

L’Escola de Ciclisme de Sueca presenta als seus corredors per a la temporada 2017
16/05/2017 -

L’Escola de Ciclisme de Sueca va presentar divendres, un per un, als seus xiquets i xiquetes de la temporada 2017. Es tracta de nou corredors i corredores en edats compreses entre els 4 i els 14 anys. A l’acte van assistir el regidor de Festes, Pau Roselló; la regidora d’Igualtat, Noelia Benedito i el regidor d’Urbanisme, Julio Serra.

En categoria promeses foren presentats tres xiquets: Hugo Linares Barberà, Raül Sáez Romaguera i Iván Fuentes Cebolla. Pel que fa als principiants, va ser presentat Iker Mortes Martínez, que compartirà categoria amb Elena Pérez Belenguer, qui no pogué assistir a l’acte. En la categoria aleví competiran: de Josep Fuentes Cebolla, Martí Bravo Requena i Anna Quintero Bueno. La major de l’Escola enguany és la xiqueta Anna Bravo Requena, que competeix en la categoria d’infantils.

Una vegada tots els xiquets i xiquetes estigueren sobre l’escenari, es va cridar també als ciclistes que continuen en actiu en categories superiors i que són fruit de l’Escola Ciclista Sueca. Foren els cadets Pau Grau Estrelles, de l’equip Six2-Respetad 1’5 m., i Sara Bonillo Talens, de l’equip Hyundai Korio Car, i l’elit Hilari Redondo Corberà, de l’equip ULB Sports-Natural Greatness.

El president de l’Escola Ciclista de Sueca, Hilario Redondo, es va adreçar a tots els presents i va encoratjar als menuts i les seues famílies a seguir practicant este esport. També va agrair el suport dels patrocinadors i col·laboradors Mortes Bikes, Estació de Servici ‘El Sequial’, Emonax, Pintulac, La Carpa i Sala Cancela.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra