caixa popular

L'Escola Coral prepara el nou curs amb un gran nombre d'activitats musicals

L'Escola Coral prepara el nou curs amb un gran nombre d'activitats musicals
16/09/2016 -

L’Escola Coral obri les seues portes un any més per a impartir classes de cant, millorant les aptituds musicals i artístiques dels xiquets i xiquetes de Torrent. Es tracta d’una activitat gratuïta, ja que està subvencionada per l’àrea de Cultura de l’ajuntament. El termini de matricula ja està obert i únicament cal pagar una quantitat de 20 euros per al nou alumnat, i 15 euros si es tracta d’antic.

Els xiquets i xiquetes que poden formar part de l’Escola Coral, han de tenir entre 4 i 16 anys. Les classes s’impartiran en el C.C Sant Marcos, carrer Gómez Ferrer, 12, i es dividiran en grups segons l’edat dels alumnes i alumnes. Els xicotets entre 4 i 8 anys (de 18,00 a 19,00 hores), els mitjans entre 9 i 12 anys (de 18.00 hores a 19.00 hores) i els joves a partir de 12 anys. Estos últims han de consultar horari i lloc.

Durant el curs hi haurà altres activitats, com a convivències per a passar el cap de setmana amb l’objectiu que els alumnes puguen conéixer-se entre si, cantar i participar en tallers de ball, jocs, excursions, visites culturals i espectacles. També es realitzaran trobades amb altres localitats per a cantar amb altres joves, i fins i tot els dissabtes a la vesprada es realitzaran berenars per a veure els vídeos dels espectacles realitzats per l’Escola Coral i la projecció de pel·lícules educatives.

El director de l’Escola Coral, Christian García Marco, ha enviat als col·legis una salutació i una breu informació per a comunicar totes les activitats que es realitzen en el centre, tant als professors de música dels centres, així com a l’alumnat.

A més els pares i mares dels xiquets i xiquetes també poden participar en el cor, en una activitat específica per a ells, “Mares i pares de l’Escola Coral”. Els dimecres de 18,00 a 19,00 hores.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata