L'Escola Coral prepara el nou curs amb un gran nombre d'activitats musicals

L'Escola Coral prepara el nou curs amb un gran nombre d'activitats musicals

L’Escola Coral obri les seues portes un any més per a impartir classes de cant, millorant les aptituds musicals i artístiques dels xiquets i xiquetes de Torrent. Es tracta d’una activitat gratuïta, ja que està subvencionada per l’àrea de Cultura de l’ajuntament. El termini de matricula ja està obert i únicament cal pagar una quantitat de 20 euros per al nou alumnat, i 15 euros si es tracta d’antic.

Els xiquets i xiquetes que poden formar part de l’Escola Coral, han de tenir entre 4 i 16 anys. Les classes s’impartiran en el C.C Sant Marcos, carrer Gómez Ferrer, 12, i es dividiran en grups segons l’edat dels alumnes i alumnes. Els xicotets entre 4 i 8 anys (de 18,00 a 19,00 hores), els mitjans entre 9 i 12 anys (de 18.00 hores a 19.00 hores) i els joves a partir de 12 anys. Estos últims han de consultar horari i lloc.

Durant el curs hi haurà altres activitats, com a convivències per a passar el cap de setmana amb l’objectiu que els alumnes puguen conéixer-se entre si, cantar i participar en tallers de ball, jocs, excursions, visites culturals i espectacles. També es realitzaran trobades amb altres localitats per a cantar amb altres joves, i fins i tot els dissabtes a la vesprada es realitzaran berenars per a veure els vídeos dels espectacles realitzats per l’Escola Coral i la projecció de pel·lícules educatives.

El director de l’Escola Coral, Christian García Marco, ha enviat als col·legis una salutació i una breu informació per a comunicar totes les activitats que es realitzen en el centre, tant als professors de música dels centres, així com a l’alumnat.

A més els pares i mares dels xiquets i xiquetes també poden participar en el cor, en una activitat específica per a ells, “Mares i pares de l’Escola Coral”. Els dimecres de 18,00 a 19,00 hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =