caixa popular

L’Escola Coral de Torrent obri el termini d’inscripció per a jóvens de 4 a 18 anys

L’Escola Coral de Torrent obri el termini d’inscripció per a jóvens de 4 a 18 anys
15/09/2017 -

El dimencres va començar el termini d’inscripció de l’Escola Coral de Torrent per a jóvens de la localitat de 4 a 18 anys. Esta entitat musical oferix classes en diferents horaris segons els grups d’edat matriculats: menuts –de 4 a 8 anys–, mitjans –de 9 a 12 anys– i  jóvens –a partir de 12 anys–. A més, l’escola també té un cor per als pares i mares que desitgen gaudir i compartir les activitats amb els fills i filles.

Les classes, que són impartides en el Centre Cultural Sant Marc els dimecres de vesprada, ajuden a millorar les aptituds musicals i artístiques en el marc d’una activitat lúdica on l’alumnat gaudix de la millor música en un ambient de companyonia.

Esta activitat és totalment gratuïta, ja que està subvencionada per la Regidoria de Cultura del consistori.  L’única despesa que suposa participar-hi és el cost simbòlic de la matrícula.

Els alumnes coneixeran els secrets dels escenaris i les produccions artístiques, aprendran cançons i cantants de diferents cultures i milloraran la seua qualitat musical. Tot açò ho mostraran als nostres veïns i veïnes pujant a escena en nombroses ocasions.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 4 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic