caixa popular

Les xiques juvenils dels SOS Bétera subcampiones d'Espanya en esprint

Les xiques juvenils dels SOS Bétera subcampiones d'Espanya en esprint
18/07/2017 -

Els nadadors i les nadadores del SOS Bétera en categoria juvenil i junior tornaren a obtindre bons resultats el passat cap de setmana a Arteixo (La Corunya) en el Campionat d’Espanya. L’equip femení juvenil aconseguí el subcampionat en esprint sobre l’arena i Luis Vallejo (juvenil) guanyà el bronze en la carrera sobre taula.

CRÒNICA DEL CLUB NATACIÓ SOS BÉTERA

Este últim cap de setmana, el nostre equip juvenil i junior s’ha desplaçat a la localitat gallega d’Arteixo per competir en el campionat d’Espanya. Els nadadors i nadadores estigueren acompanyats de familiars i amics que compartiren esta experiència esportiva, capitanejats per Miguel Ángel Sinisterra, entrenador d’estes categories.

Cal assenyalar el gran nivell esportiu i l’esforç que realitzen els joves per poder arribar a compatibilitzar l’exigència en l’entrenament i en els seus estudis. Dels èxits esportius assolits el cap de setmana destaquem l’espectacular carrera amb taula de nostre nadador juvenil Luis Vallejo, qui aconseguí un tercer lloc i col·locar la nostra bandera al medaller nacional.

A nivell d’equip les xiques juvenils van realitzar un esprint a l’arena amb el qual es proclamaren subcampiones d’Espanya, medalla de plata, que augmenta el nostre palmarès.
I destacar en proves individuals, el seté lloc de Borja Fabregat en banderes Junior masculí, el nové lloc de Sara Esteban també en banderes juvenil femení, i el huité lloc de Beatriz Mascarós en esprint juvenil femení.

Cal esmentar la valentia dels nostres esportistes, ja que les proves es van realitzar en condicions climatològiques molt dures, convertint cada prova en un acte d’heroïcitat i demostrant que el socorrista sap actuar amb les condicions que la natura ens proporciona.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 2 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata