Les visites guiades a la Marjal són tot un èxit

Les dues primeres visites guiades a la Marjal dels Moros ja han atret al voltant de 150 persones interessades a conéixer les característiques d’aquest aiguamoll protegit situat entre Puçol i Sagunt. Els dies 19 i 26 tindran lloc les següents excursions, encara que no seran les úniques activitats en la nostra platja: el dissabte 18, l’avinguda de les Corts Valencianes reunirà a les 11 del matí als participants d’un passeig amb bicicleta fins a la costa, on els més menuts podran disfrutar d’un taller de tècnica de conducció amb circuit.

«El nivell d’assistència a les visites guiades està sent molt positiu, no esperàvem tindre tants participants», manifesta Juanjo Manzaneque, regidor de Medi Ambient. «Crec que açò reflecteix el sentir de molta gent; hem de tindre estima d’una zona com la Marjal, una Zona Especial de Protecció d’Aus, un espai protegit catalogat per la Unió Europea».

L’edil remarca que «la gent de dins i fora del poble conega i conserve aquest espai i les diferents aus que l’habiten durant les estacions, moltes vegades espècies protegides», assenyala. Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol, amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, inviten les persones interessades a participar en l’experiència.

A més, el dissabte 18, a les 11 del matí, «tindrà lloc un passeig amb bicicleta amb l’Aula de Bici, amb els quals hem actuat aquests últims dos anys», explica. El recorregut començarà en l’avinguda de les Corts Valencianes i acabarà en la plaça de la Rosa dels Vents, on hi haurà «un taller de tècnica de conducció amb circuit per als xiquets, així com una xarrada sobre la importància d’usar la bici o altres transports alternatius als vehicles contaminants».

«Esperem que siga un bon dia; que la gent disfrute i els més menuts aprenguen i valoren la mobilitat sostenible», confia el regidor. Després de l’activitat, encara quedaran dos diumenges de novembre –19 i 26– en els que tindran lloc visites guiades a la Marjal.

«Volem que aquests tipus d’activitats, en les quals les àrees de Turisme i Medi Ambient estan tan relacionades, se sintonitzen en pro de preservar i cuidar l’entorn, així com disfrutar-lo en família i, en definitiva, tots junts», apunta Juanjo.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 17 =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra