40 anys fent valors Caixa popular

Les obres de millora obliguen a tancar la Junta Municipal del Marítim

Foto: Diego Delso

Les obres de millora obliguen a tancar la Junta Municipal del Marítim
25/10/2016 -

A la Junta del Marítim, els treballs de rehabilitació comencen hui i obliguen a tancar la seu durant aproximadament un mes. El servici del registre, la informació i el “Bo Or amb tu” es trasllada a la Junta Municipal d’Exposició. A més, a la de Trànsits també han començat les obres, però ací continua donant-se el servici.

Hui, 25 d’octubre, comencen els treballs de millora de la Junta Municipal del Marítim. Les obres consistixen a adequar la sala d’espera, millorar l’accessibilitat amb la construcció de la rampa d’accés, la implantació del gestor de cues, renovar la pintura de tota la seu i la millora de les instal·lacions. El pressupost de les obres és de 49.798 €.

A la Junta de Trànsits, les obres afecten la planta baixa, ja que es pretén deixar-la diàfana per tal d’ampliar la sala d’espera i implantar el gestor de cues. La Junta funciona amb normalitat, atés que els servicis de registre i el “Bo Or amb tu” estan prestant-se al primer pis. Només es tanca el servici del Padró. Les obres en esta Junta pugen a 52.136,18 €.

Amb estes dos noves remodelacions, ja són cinc juntes municipals les que estan renovant-se. Cal recordar que ara fa un mes aproximadament s’iniciaren obres a les juntes municipals de Patraix, Ciutat Vella i Russafa.

“En total, de moment, des de la Regidoria de Descentralització estem invertint 212.000 € per a dignificar estes seus, ja que moltes presenten deficiències evidents per l’abandó a què han estat sotmeses durant els últims anys”, ha assenyalat el regidor Jordi Peris.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra