caixa popular

Les Línies 7, 27, i 73 de l'EMT guanyaran més rapidesa

Les Línies 7, 27, i 73 de l'EMT guanyaran més rapidesa
17/07/2017 -

Gràcies al doble sentit que entrarà en marxa en el carrer Sant Vicent en el seu tram entre Sant Agustí i el Mercat Central, les línies 7, 27 i 73 d’EMT València seran més directes i guanyaran fluïdesa en els seus trajectes.

Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que ha destacat “les importants millores” que tindrà la doble direcció “que portem estudiant i treballant durant molts mesos”.

Així, s’evitaran dos girs pronunciats que a dia de hui l’EMT es veia obligada a realitzar en els punts de Sant Vicent amb Garrigues. Això suposa la realització d’un viatge més directe i fluïd.

Altre aspecte positiu és que s’evita donar una volta pels carrers Guillem de Castro i Guillem Sorolla, de forma que s’acurta el viatge. A més, s’evita el pas d’autobussos per Guillem Sorolla i s’evita la seua saturació.

Finalment, Grezzi ha destacat que “d’esta forma complim amb els nostres compromisos adquirits amb el Mercat Central i facilitem l’arribada dels clients a la porta d’este espai comercial emblemàtic de la ciutat de València”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quinze =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou