Les juntes locals de seguretat reforcen els operatius d’estiu

Les juntes locals de seguretat reforcen els operatius d’estiu
25/07/2016 -

El subdelegat del Govern a València, Juan Carlos Valderrama, ha presidit este divendres les juntes locals de seguretat de Gandia, Bellreguard i Piles. L’objectiu de les mateixes és incentivar la coordinació policial amb motiu del període estival, en el qual la previsió d’ocupació turística és superior al 80%, millorant les xifres del 2015, i que suposa un augment de la població dels municipis costaners considerable.

L’afluència de turistes a les costes valencianes dóna lloc a l’engegada del Pla de Turisme Segur del Ministeri d’Interior. Un pla que es plasma en l’increment d’operatius per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, i que en el cas concret de la província de València s’han vist reforçats en relació al 2015.

“La presència més gran de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en la província ens permet reforçar la seguretat, donar una millor resposta als ajuntaments més turístics, i continuar sent una destinació atractiva” ha destacat el subdelegat, qui al seu torn ha recordat la importació d’incidir en la prevenció, en ser la seguretat un factor clau a l’hora de triar la destinació vacacional.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra