Les ITV mòbils per a ciclomotors i tractors visitaran en juliol els municipis de la província de Castelló

01/07/2016 -

La xarxa de concessionaris d’ITV, que supervisa IVACE Parques Empresariales, aproparà aquest mes de juliol les ITV per a ciclomotors, tractors i quads (VE) a un total de vuit municipis i pedanies de la província de Castelló.

El servei d’ITV mòbil recorrerà La Torre d’En Besora (1 juliol), Vilar de Canes (1 de juliol), Els Ibarsos (Serra D’En Galceran, 4, 5 i 6 de juliol), Vall d’Alba (6, 7 i 8 de juliol), i Sant Joan de Moró (8 de juliol).

A més visitaran La Barona (Vall d’Alba, 11 de juliol), Vilafamés (12 i 13 de juliol) i La Pobla Tornesa (13 juliol).

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d’ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads, un servei que està a disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Des de IVACE Parques Empresariales es presta especial atenció a fer coincidir les visites de les unitats mòbils amb les èpoques prèvies a l’ús d’aquests vehicles en les campanyes agrícoles més habituals en cada zona.

Cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica del seus vehicles de treball. En aquest sentit, gràcies a les ITV mòbils els conductors de ciclomotor o maquinària agrícola eviten recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

Igualment, gràcies a la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles poden passar la revisió tècnica a pesar que de vegades no reunixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra