Les infraestructures del Polígon de Rascanya, prioritat per al 2018

El soterrament de les línies elèctriques, amb la col·laboració d’Iberdrola, donaran resposta en breu a una reivindicació justa i histórica

Les infraestructures del Polígon de Rascanya, prioritat per al 2018

L’impacte d’un camió contra una de les torres de mitja tensió en el Polígon de Rascanya, ha fet encara més evident la prioritat de l’Ajuntament a resoldre un problema de dècades i que està, des del principi, en l’agenda de la legislatura.

Els operaris treballen en este moment per a retirar la infraestructura i assegurar el trànsit de vehicles en el carrer, tallat fins a nou avís.

“Este accident constata la necessitat urgent d’iniciar una les demandes històriques per a un polígon referent de la ciutat: el soterrament de les línies de mitja tensió, més necessari que mai per a garantir la seguretat dels treballadors i usuaris del complex industrial. El treball conjunt de l’Ajuntament i Iberdrola es farà efectiu en breu amb la presentació del projecte per part del proveïdor d’energia elèctrica i la sol·licitud de les corresponents llicències per a començar ja les obres necessàries” ha declarat l’alcalde, Manolo Civera.

A açò, s’afegirà un altre conjunt d’actuacions que permeten dinamitzar uns dels principals nuclis ocupadors de la ciutat, com són la provisió de zones verdes, aparcaments i la reorganització del tràfic cap a punts estratègics de la ciutat.

“Rascanya concentra la gran majoria de serveis i indústria de la ciutat, i per tant és un dels principals motors econòmics i de creació d’ocupació en tota la comarca, que no ha de seguir caent en l’oblit per part de l’administració”, ha assenyalat Civera.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve − four =

obra pi escalante
nou cabaret enero 2018
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra