Les Falleres Majors de València reben a Burjassot el pañolón de la Sedería Camilo Miralles

Els 26 pañolones lliurats són vertaderes obres d’art úniques i exclusives

Les Falleres Majors de València reben a Burjassot el pañolón de la Sedería Camilo Miralles
26/01/2017 -

Les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Parell, al costat de les seues Corts d’Honor, ja tenen en les seues mans el tradicional pañolón que la signatura burjassotense Camilo Miralles lliura tots els anys a les màximes representants de les festes josefines.

L’emotiu acte de lliurament dels pañolones va tenir lloc en la pròpia sedería, en el carrer Baptista Riera, 30, i al mateix no van faltar l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i els regidors de Serveis Municipals i Festes, Manuel Lozano i Manuel Pérez Menero respectivament que també van voler acompanyar a la família Miralles, amb Francisco Miralles al capdavant, en tan important dia.

Els 26 pañolones lliurats, són vertaderes obres d’art úniques i exclusives que les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor podran lluir des de ja en este 2017.

La sedería porta des de l’any 1997 lliurant a les Falleres Majors de València i les seues Corts esta genuïna peça de la indumentària valenciana.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra