40 anys fent valors Caixa popular

Les exportacions de la Comunitat registren un ascens del 4’7% en el període gener-agost

Foto: worldaroundtrip

Les exportacions de la Comunitat registren un ascens del 4’7% en el període gener-agost
21/10/2016 -

Les exportacions de la Comunitat Valenciana han ascendit en el període gener-agost del 2016 a 19.286’5 milions d’euros, la qual cosa representa un increment del 4’7% pel que fa al mateix període de l’any anterior, segons dades difoses pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, que participa aquests dies en una missió estudie a Brussel·les, ha destacat la positiva trajectòria del comerç exterior de la Comunitat Valenciana, amb ascensos de les exportacions que dobleguen i tripliquen la mitjana nacional i amb la Comunitat Valenciana situada com la segona més exportadora, amb el ’11’5% de les exportacions espanyoles.

En els vuit primers mesos de l’any, les exportacions espanyoles ascendeixen a 167.053’6 milions d’euros, la qual cosa representa un increment de l’1’3%. El saldo comercial és deficitari i s’eleva a 10.996 milions d’euros. En aquest període la Comunitat Valenciana manté superàvit comercial xifrat en 3.350 milions d’euros, amb una taxa de cobertura d’exportacions sobre importacions del 121%.

Per províncies, València exporta producte per valor de 11.525’8 milions d’euros, la qual cosa representa un ascens del 7’6% pel que fa al mateix període de l’any anterior; Castelló exporta 4.326’9 milions d’euros, amb un ascens del 5’1%. Alacant exporta mercaderies per valor de 3.433’7 milions d’euros, la qual cosa representa un descens en aquest període del 4’6%.

Per sectors, automoció ha concentrat el 27’4% de les exportacions i han experimentat un ascens un 15’9%; alimentació i begudes han concentrat el 18’2% de les vendes a l’exterior amb un lleuger descens de l’1’1% i les semimanufactures no químiques el 14’3% i creixen un 4’4%.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra