caixa popular

Les estratègies de l'Associació de Joves Empresaris de València per a este 2017

Per al pròxim any, l’associació s’enfocarà en la consolidació empresarial per a evitar la mortaldat de la nova emprenedoria

Les estratègies de l'Associació de Joves Empresaris de València per a este 2017

L’Associació de Joves Empresaris de València (AJEV) va informar este dimarts als mitjans de comunicació les seues estratègies per a fomentar la emprenedoria en els joves de la Comunitat Valenciana en 2017.

Si bé l’associació té 30 anys d’història, este 2016 s’ha consolidat com un dels grups que han guiat i col·laborat amb aquells que comencen una pyme i volen iniciar-se sense problemes i, el més rellevant, mantenir-se i consolidar-se.

José Vicente Villaverde, president de la AJEV, ha afirmat que el creixement del suport als emprenedors s’ha incrementat en la fase inicial, és a dir, el moment en què un emprenedor comença el seu projecte. No obstant això, el 75% de mortaldat d’eixes empreses amb suport diu una altra cosa.

Arran d’eixa manca en el suport transversal i durador, l’associació proposa un canvi d’estratègia per a assegurar, a més de la continuïtat, la riquesa en termes d’ocupació en una empresa, però ocupació estable i de qualitat.

Per això, és fonamental lliurar als emprenedors pioners bonificacions en SS, alternatives de finançament alternatiu, suport institucional i tenir en la figura d’Hisenda un pilar més que un obstacle.

A partir d’esta nova estratègia, basada fonamentalment en la nova Operació Consolida (que tanca les seues inscripcions el 15 de gener), s’han fixat bases de formació i activitats específiques per al pròxim any. La idea? Esquivar les dificultats fortuïtes i assegurar el manteniment de la sostenibilitat i la RSE.

Així ho ha aclarit Ana Carrau, vicepresidenta de la AJEV, qui a més atorga importància a la representació de les dones en el món empresarial, i igualment a la necessitat d’internacionalitzar contactes i projectes amb la resta d’Europa.

L’organització vol augmentar la seua massa activa de més de 450 socis i impulsar l’associacionisme, de manera d’informar als joves que prendran el relleu sobre les claus per a emprendre i vincular-se com a empresaris amb èxit i, sobretot, amb garanties de supervivència.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata