Les estratègies de l’Associació de Joves Empresaris de València per a este 2017

Per al pròxim any, l’associació s’enfocarà en la consolidació empresarial per a evitar la mortaldat de la nova emprenedoria

AJEV

Les estratègies de l’Associació de Joves Empresaris de València per a este 2017

L’Associació de Joves Empresaris de València (AJEV) va informar este dimarts als mitjans de comunicació les seues estratègies per a fomentar la emprenedoria en els joves de la Comunitat Valenciana en 2017.

Si bé l’associació té 30 anys d’història, este 2016 s’ha consolidat com un dels grups que han guiat i col·laborat amb aquells que comencen una pyme i volen iniciar-se sense problemes i, el més rellevant, mantenir-se i consolidar-se.

José Vicente Villaverde, president de la AJEV, ha afirmat que el creixement del suport als emprenedors s’ha incrementat en la fase inicial, és a dir, el moment en què un emprenedor comença el seu projecte. No obstant això, el 75% de mortaldat d’eixes empreses amb suport diu una altra cosa.

Arran d’eixa manca en el suport transversal i durador, l’associació proposa un canvi d’estratègia per a assegurar, a més de la continuïtat, la riquesa en termes d’ocupació en una empresa, però ocupació estable i de qualitat.

Per això, és fonamental lliurar als emprenedors pioners bonificacions en SS, alternatives de finançament alternatiu, suport institucional i tenir en la figura d’Hisenda un pilar més que un obstacle.

A partir d’esta nova estratègia, basada fonamentalment en la nova Operació Consolida (que tanca les seues inscripcions el 15 de gener), s’han fixat bases de formació i activitats específiques per al pròxim any. La idea? Esquivar les dificultats fortuïtes i assegurar el manteniment de la sostenibilitat i la RSE.

Així ho ha aclarit Ana Carrau, vicepresidenta de la AJEV, qui a més atorga importància a la representació de les dones en el món empresarial, i igualment a la necessitat d’internacionalitzar contactes i projectes amb la resta d’Europa.

L’organització vol augmentar la seua massa activa de més de 450 socis i impulsar l’associacionisme, de manera d’informar als joves que prendran el relleu sobre les claus per a emprendre i vincular-se com a empresaris amb èxit i, sobretot, amb garanties de supervivència.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra