caixa popular

Les entrades per al Gran Premi ofereixen avantatges per a l'accés a diferents activitats a València

Les entrades per al Gran Premi ofereixen avantatges per a l'accés a diferents activitats a València
08/11/2016 -

El Circuit Ricardo Tormo ha aconseguit acords de col·laboració amb diferents entitats de València per a oferir avantatges als aficionats que disposen d’una entrada per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que es disputarà el pròxim 13 de novembre.

Així, Bioparc València ofereix als posseïdors d’una entrada per al Gran Premi, la possibilitat d’adquirir una entrada al preu de 16 euros, més 1 euros solidari que es destina a la Fundació Bioparc. La promoció Biodías de naturalesa salvatge estarà vigent del 7 al 27 de novembre, perquè els aficionats puguen compatibilitzar la presència en el Circuit amb la possibilitat de gaudir d’aquesta promoció.

A més, la Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix un descompte de 15% des del cap de setmana del Gran Premi, el 10 de novembre, fins a final de mes, el dia 30, del qual també poden beneficiar-se aquells aficionats que hagen adquirit la seua entrada per a l’última prova del Mundial de motociclisme.

Així mateix, el tiquet del Gran Premi Motul 2016 permet l’entrada gratuïta i una consumició en el Casino CIRSA fins al 15 de novembre, mentre que també serà reduït el preu de l’entrada al Saló 2 Rodes, que se celebra de l’11 al 13 de novembre, coincidint amb la disputa del Gran Premi.

El Circuit Ricardo Tormo ha habilitat 6.000 places més d’aforament amb motiu del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, per al que estan venudes totes les entrades. Per a respondre la demanda, s’han alçat dues grades supletòries en la recta de meta, una al final de la línia de boxs i una altra a l’eixida de la corba Adrián Campos, i altres sobre les tribunes Taronja, Verda, Roja i Blava.

Per primera vegada en el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, el Circuit ha instal·lat 10 pantalles gegants, per a oferir als aficionats la possibilitat de seguir íntegra la carrera des de totes les tribunes, ja que s’han ubicat pantalles enfront de totes les grades.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − huit =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata