40 anys fent valors Caixa popular

Les dones de Mislata visiten el Pou del Quint després de les obres de rehabilitació

La Casa de la Dóna va organitzar l’excursió i el president dels veïns del barri va fer de guia per a explicar-los la rellevància d’aquest emblemàtic edifici.

Les dones de Mislata visiten el Pou del Quint després de les obres de rehabilitació
25/06/2016 -

La Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de Mislata organitza cada mes un àmplia programació d’activitats lúdiques, formatives i de sensibilització. En els seus programes mai falten les eixides culturals, unes excursions que han portat a les dones de Mislata a descobrir molts dels racons més bells de la Comunitat, repartits per una infinitat de municipis.

A Mislata també existeixen paratges dignes de ser visitats i fins i tot alguns són desconeguts per a la majoria de la població. Açò és el que va portar a la Casa de la Dóna a organitzar fa uns dies una visita a l’emblemàtic Pou del Quint, un edifici que acaba de ser rehabilitat i que fa un segle va tenir una importància cabdal, quan Mislata era una vila de l’horta valenciana i el seu terme estava envoltat de camps i sèquies.

Una vintena de dones van participar en l’excursió, que va eixir de la Casa de la Dóna amb destinació al Pou del Quint. Van fer el viatge caminant i en arribar van visitar el resultat de les obres de rehabilitació de l’edifici i el seu entorn. El president de l’Associació de Veïns del Barri del Quint, Julián Martínez, va fer de guia i va explicar al grup de dones la importància del pou per a Mislata i els seus voltants.

El Pou del Quint és Bé d’Interès Local i està pendent d’una resolució del Consell Valencià de Cultura per a ser declarat Bé d’Interès Cultural. Al costat de la rehabilitació de l’edifici, el govern municipal de Mislata ultima un projecte que revitalitzarà la zona: l’engegada dels horts urbans. L’Ajuntament adequarà les parcel·les que envolten el Pou del Quint per a oferir a la ciutadania la possibilitat de disposar d’un xicotet hort recreatiu en el qual conrear les seues verdures i hortalisses de manera ecològica.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra