caixa popular

Les Dives de Priscilla mostren pinzellades del musical a dos mesos de l'estrena

Espai Rambleta acull la presentació amb espectacle del musical Priscilla Reina del Desert

Les Dives de Priscilla mostren pinzellades del musical a dos mesos de l'estrena

El compte arrere per a gaudir del musical Priscilla, reina del desert ha començat. Serà el pròxim 1 de novembre quan el magnífic espectacle alce el teló d’Espai Rambleta per a delit de tots aquells que cerquen fer un viatge especial. Però abans, com a aperitiu de què ens podran trobar, les Dives de Priscilla han donat les pinzellades del que serà este emocionant, divertit i entranyable musical que no deixarà indiferent a ningú.

Les aventures de Priscilla, reina del desert va ser una pel·lícula que va trencar motles en arribar a la pantalla gran. La seua banda sonora és coneguda per tot el món i la sinopsi també doncs tres artistes de cabaret són contractades per a actuar en un hotel d’Alice Springs, enmig del desert roig d’Austràlia, durant quatre setmanes. L’aventura comença en creuar el país amb autobús, batejat com Priscilla, intentant arribar sanes i estàlvies a la destinació. Els embolics comencen quan Anthony (Hugo Weaving) revela als seus amics Adam (Guy Pearce) i Ralph (Terence Stamp) que té un fill, al que no ha vist mai i al que vol conéixer. El film (1994) de Stephan Elliott no va deixar indiferent a ningú igual que tampoc ho fa el musical que arriba a València el pròxim 1 de novembre.

img_1661“En el teatre s’ha simulat el viatge amb la música doncs s’han usat les cançons lentes com si foren primers plànols i les ràpides per als plànols generals pel que sense que l’espectador sé de compte ha substituït les càmeres per la música de forma molt eficaç i finalment tens el viatge”, explicava José Maria Cámara, de Som Produce, qui afegia que “les expectatives respecte al musical és d’omplir la sala en totes les passades”.

Amb la gran producció amb la qual es va estrenar a Londres, aplaudit per més de 400.000 espectadors en les seues dues temporades en el Nou Teatre Alcala de Madrid i 100.000 espectadors en la temporada 2016 en el Teatre Tívoli de Barcelona, Priscilla es podrà veure en l’Espai Rambleta com a part de la Gira Nacional en curs que inclou més de 30 ciutats.

Espai Rambleta compta amb les instal·lacions necessàries perquè l’espectacle faça vibrar al públic doncs és complicat tenir a les tres Dives penjades tota la funció, perquè descendeixen i ascendeixen al llarg de l’obra, o moure l’autobús dins de l’escenari doncs el vehicle és l’eix de la història i realment aconsegueix que l’espectador visca el viatge amb els protagonistes. A més, el musical compta amb un vestuari, guardonat amb els premis Oscar i Tony, compost per més de 500 increïbles vestits, 200 perruques, 150 parells de sabates, una posada en escena que inclou 40 artistes sobre l’escenari. L’espectador podrà gaudir de les 23 escenes diferents i l’excepcional banda sonora.

 

Un autobús per la ciutat

Des d’esta setmana vinent, l’autobús de Priscilla anirà recorrent la ciutat de València per a donar a conéixer les dates de les funcions. L’autobús intentarà promoure l’ús del transport públic, a més s’anirà generant espectacle allà per on pare doncs l’obra en si és molt vistosa. S’ha representat Austràlia amb el vestuari, el colorit, la música pel que la sensació de viatge és real. Però a més, és un viatge interior, un viatge a la recerca de la felicitat a través del reconeixement d’un mateix.

En les funcions que es representen en Espai Rambleta explicarà en l’entreacte d’una gran festa. Un Dj amenitzarà el descans amb refrescs, beguda i un xicotet còctel. Al final el que se cerca és que aquells que s’acosten a Espai Ramblet de l’1 al 12 de novembre visquen intensament esta gran festa i puguen ser felices, almenys, durant una bona estona.

 

img_1682 img_1681

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou