Les dades públiques com a eina de periodisme centraran la pròxima Jornada GO!

La iniciativa, impulsada per la Delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació que dirigeix el diputat Roberto Jaramillo, està oberta al públic i comptarà amb ponències de catedràtics i periodistes

Les dades públiques com a eina de periodisme centraran la pròxima Jornada GO!
23/11/2016 -

El MuVIM acull el pròxim 29 de novembre la Jornada GO! “Transparència i periodisme de dades”, una nova acció formativa organitzada per la Delegació de Transparència i Govern Obert, que encapçala el diputat Roberto Jaramillo i que comptarà amb les intervencions de catedràtics en Dret Constitucional i Periodisme, experts en la matèria i periodistes valencians.

L’acció formativa serà una oportunitat per a “debatre des de la pràctica quotidiana sobre el paper de la transparència com a motor per a la formació d’una opinió pública lliure”, ha explicat Jaramillo.

La jornada aprofundirà en l’ús de les dades públiques com a eina periodística a través de les ponències de la periodista de La Sexta Verónica Ramírez, qui va treballar en la recerca dels papers de Panamà, i de Javier Pérez i Fernando Blat, responsables de Tipi Ciudadano i Populate Tools, respectivament.

Aquesta iniciativa, organitzada pel Servei de Transparència a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, està dirigida no solament a empleats i càrrecs electes de l’administració local que despleguen la seua activitat en Transparència i Govern Obert, sinó també a investigadors i estudiants universitaris, periodistes, sector infomediari i, en general, a la ciutadania interessada en matèria periodisme i transparència.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra