caixa popular

Les Corts reivindiquen un finançament just en el seu dia gran

Les Corts Valencianes han celebrat el seu dia gran, el dia de la nostra càmera autonòmica. Precisament hui ajuntaments de tota la Comunitat s’han sumat a la reinvidicació d’un finançament just després dels Pressupostos Generals de l’Estat que deixen a la nostra Comunitat entre les pitjors finançades.

A ritme de dolsaina i tabalet, Els Corts han rebut a regidors, diputats i tots els membres del Consell. En aquest dia tan especial, s’ha lliurat el premi Guillem Agulló a l’advocat Daniel Sant Joan, que va morir fa un any i sempre ha destacat pel seu treball de defensa de tancament dels centres d’internament d’estrangers. També ha rebut l’alta distinció Francesc de Vinatea, el Tractat de Roma, la mítica carta fundacional de la Unió Europea.

El President de la Generalitat Valenciana Ximo, Puig, al costat de la vicepresidenta, Mónica Oltra i membres del Consell, han acudit a l’acte on Enric Morera ha destacat la labor d’aquesta càmera. La Reial Societat Econòmica d’Amics del País de Valencià han posat el seu granit d’arena amb la cessió del quadre els “agermanats” del pintor José Benlliure al Palau de Borja.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig