Les Corts constitueixen la comissió d’investigació sobre les activitat de l’empresa pública CIEGSA

Les Corts constitueixen la comissió d’investigació sobre les activitat de l’empresa pública CIEGSA

Les Corts Valencianes han constituït este dimarts dos noves comissions parlamentàries, una d’investigació i una altra d’estudi. Concretament, la comissió d’investigació serà sobre les activitats de l’empresa pública CIEGSA, mercantil encarregada de la construcció dels centres escolars i la comissió d’estudi serà sobre la situació del sector ramader i els seus productes, la viabilitat dels escorxadors públics existents, les polítiques públiques i de finançament d’estos.

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha presidit les dos sessions constitutives. En la comissió d’investigació sobre CIEGSA, els diputades i diputades que hi participen han triat a la diputada Marian Campello, de Compromís, com a presidenta de la comissió, mentre que el vicepresident serà Antonio Woodward, de Ciudadanos i la secretària Ana Barceló, del grup parlamentari Socialista.

La comissió d’estudi sobre el sector ramader està presidida pel diputat David Torres, de Podemos-Podem, qui comptarà amb la diputada socialista Mercedes Caballero com a vicepresidenta i al popular Juan de Dios Navarro com a secretari.

Una vegada constituïdes les comissions, s’hauran de tornar a reunir per a establir un pla de treball i un calendari de compareixences. A banda de la constitució, este dimarts les Corts també han tingut sessió de la comissió de Política Social i Ocupació, on ha comparegut la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + five =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra