40 anys fent valors Caixa popular

Les Corts col·laboren al seminari d’ajuda a persones en risc d’exclusió

Les Corts col·laboren al seminari d’ajuda a persones en risc d’exclusió
19/07/2016 -

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa en la Comunitat Valenciana (EAPN en la seues sigles en anglés) ha tornat a organitzar un seminari de capacitació per a la participació de persones en risc d’exclusió sota el lema “Treball digne per afrontar la pobresa i l’exclusió social en la Comunitat Valenciana”.

Les Corts han participat com a institució col·laboradora en la trobada en la que els participants també han debatut i intercanviat opinions i idees amb els representants dels cinc grups parlamentaris.

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha inaugurat el seminari i ha agraït el treball de les entitats implicades en el projecte, on treballen amb immigrants, persones en risc d’exclusió social per pobresa, desocupats de molt llarga durada, joves i associacions del poble gitano. Morera ha destacat la importància de crear fòrums on la ciutadania puga traslladar a les Corts, i en este cas als grups parlamentaris, les seues inquietuds en temes tan delicats com les polítiques de creació de treball digne per traure de la pobresa i de l’exclusió social a les persones.

Segons el President, “este és el segon any que s’organitza el seminari amb una participació directa i la total implicació de les Corts i trobe que les reflexions, les conclusions i el debat que es produeix és molt positiu perquè, en primer lloc, la institució s’acosta i es fa accessible a persones que no la coneixen o no saben com contactar amb les Corts. També, i el més important, és que es treballa conjuntament amb els representants dels grups parlamentaris i les reivindicacions i les propostes es poden canalitzar parlamentàriament per a instar a les administracions implicades a prendre mesures reals i efectives, la qual cosa és molt important”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra