40 anys fent valors Caixa popular

Les Comunitats de Regants lliuren les seues reivindicacions a Les Corts

Les Comunitats de Regants lliuren les seues reivindicacions a Les Corts
10/06/2016 -

El President de les Corts Valencianes ha rebut als representants de la Federació de Comunitats de Regants Valencians (FECOREVA), per a parlar sobre els problemes, inquietuds i projectes que tenen. Des de la federació han agraït la recepció per part del President en el parlament i han aprofitat la reunió de treball per a lliurar una sèrie de reivindicacions per a millorar el reg i, per tant, l’agricultura valenciana.

Per la seua banda, el President ha assenyalat que traslladarà les reivindicacions tant al Consell com als grups parlamentaris i ha animat als regants a tancar reunions amb les formacions polítiques per tal de canalitzar les seues propostes com a iniciatives parlamentàries. Segons Morera, “la via parlamentària és molt interessant i cal que vinguen a Les Corts a parlar amb els grups perquè moltes qüestions que plantegen es poden abordar en seu parlamentària i es poden consensuar. Les comunitats de regants també han de formar part d’eixa postura unitària valenciana de força, en la qual hem d’estar junts a l’hora de reclamar millores a les administracions competents”.

Entre les reivindicacions de FECOREVA es troben la petició d’aigua de qualitat i quantitat per fer front al dèficit hídric; la recerca de solució com les dessaladores o les aigües depurades, sempre i quan siguen de qualitat; la reducció dels costs energètics i el foment de les energies renovables i les ajudes a les millores del regadiu, entre d’altres. El President ha assegurat que lliurarà les reivindicacions tant al Consell com als grups parlamentaris perquè la funció de Les Corts “és interlocutar i buscar solucions amb tots els actors per a millorar la nostra societat”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra