Les Arts tanca l’activitat amb una doble sessió de ‘Nit a les Arts’

Les Arts tanca l’activitat amb una doble sessió de ‘Nit a les Arts’
29/06/2016 -

El Palau de les Arts Reina Sofía celebra les nits de l’1 i del 2 de juliol una doble edició de la seua jornada de portes obertes nocturna ‘Nit a les Arts’, amb la que l’enclavament cultural es despedix de l’activitat oberta al públic fins al mes de setembre.

‘Nit a les Arts’ ofereix exhibicions tecnicoartístiques i actuacions en viu del Cor de la Generalitat Valenciana i de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, a més d’una exposició amb elements de vestuari i utilería de l’òpera “Aida” per a tot aquell que s’acoste a l’edifici de Santiago Calatrava. Com a fi de festa, ambdós nits, una sessió de música amb DJ posarà el punt final a la jornada.

L’activitat al públic comença tant el divendres 1 com el dissabte 2 amb l’inici dels sis passes de l’exhibició tecnicoartística que acull l’escenari de la Sala Principal en els següents horaris: 20.00 h, 20.50 h, 21.40 h, 23.00 h, 23.50 h i 0.40 h.

En grups de fins a 240 persones, els assistents tenen l’ocasió de conéixer in situ, per mitjà d’un espectacle d’uns 40 minuts de duració, el funcionament de la maquinària escènica, il·luminació, audiovisuals i tots els elements necessaris per a posar en marxa una funció d’òpera.

La part artística d’esta exhibició va a càrrec dels artistes del Centre Plácido Domingo i del Ballet de la Generalitat, que ofereixen una representació, dirigida per Emilio López, que combina elements de lírica i dansa.

Per a poder disfrutar d’esta activitat, els interessats hauran de presentar-se en les Taquilles de Les Arts en els 30 minuts previs a l’inici del passe que millor s’acoble a la seua agenda. Es farà entrega d’un màxim de dos invitacions per persona fins a completar l’aforament de cada torn.

Així mateix, el centre d’arts reserva una quota de localitats per a estos passes als seus abonats de Temporada, que podran efectuar la seua reserva entre els dies 29 i 30 de juny en l’apartat de la pàgina web que el coliseu disposarà a este efecte.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra