Les Arts arrasa en el seu primer dia amb més de 3.000 localitats venudes

Les Arts arrasa en el seu primer dia amb més de 3.000 localitats venudes
17/10/2016 -

El Palau de les Arts Reina Sofia ha comercialitzat més de 3.000 localitats per als espectacles de la Temporada 2016-2017 en menys de 24 hores que porta en vigor la venda general d’entrades en els seus diferents canals: la pàgina web www.lesarts.com , la línia telefònica 902 202 383, Instant Tiquet -en el telèfon 902 444 300-, així com les Taquilles dels Arts.

Plácido Domingo, Gregory Kunde, Mariella Devia, Anna Caterina Antonacci, Daniela Barcellona i Vivica Genaux, són els principals atractius de la programació d’aquest curs, que abasta des del barroc fins a l’òpera del S.XX a més de grans obres del repertori.

Les propostes dels Arts inclouen noves produccions operístiques com ‘Lucrezia Borgia’, de Donizetti, ‘Werther’, de Massenet, o “The Turn of the Screw’, de Britten, juntament amb celebrats muntatges de “I vespri siciliani”, de Verdi, o ‘Tancredi’, de Rossini, i l’estrena a Espanya de la mediàtica ‘Traviata’, de Verdi, amb posada en escena de la cineasta Sofia Coppola i vestuari de Valentino.

L’oferta es completa amb dos suggeridors títols: ‘Philemon und Baucis’, que Haydn va compondre per a ser representada amb marionetes, i ‘Piramo i Tisbe’, de Johann Adolf Hasse, que es presentarà en format de concert-espectacle.

El centre d’arts aposta per segon any consecutiu per un programa d’abonaments no renovables que combinen els diferents espectacles de la programació. Els descomptes oscil·len entre el 25% i el 70% de l’import de la localitat en funció del col·lectiu beneficiari i del tipus de representació.

El ventall de possibilitats inclou un abonament que reuneix els concerts de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, un altre dedicat a la música de cambra, un tercer que engloba la programació del Teatre Martín i Soler i l’abonament 3 Sales que agrupa en cinc modalitats diferents espectacles en Sala Principal, Auditori i Teatre Martín i Soler.

Per als més joves, a més, Les Arts reedita i amplia el seu abonament Jove a les Arts, dirigit a menors de 30 anys i titulars del Carnet Jove, que des de 63,60 euros podran gaudir de quatre títols de la temporada: ‘I vespri siciliani’, de Verdi; ‘Werther’, de Massenet; ‘The Turn of the Screw’, de Britten, i el ballet ”El sombrero de tres picos’.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari