40 anys fent valors Caixa popular

Les ambaixades i la desfilada final posen el fi de la “Setmana Gran” dels Moros i Cristians d’Ontinyent

Les ambaixades i la desfilada final posen el fi de la “Setmana Gran” dels Moros i Cristians d’Ontinyent
28/08/2017 -

Les ambaixades i la desfilada final, han donat hui per conclosa la “Setmana Gran” de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent.

La jornada començava a les 10:00 hores amb la missa celebrada en la Parròquia de Sant Carles, on es troba ja el Santíssim Crist de l’Agonia. Després tenia lloc la batalla d’arcabusseria i l’ambaixada mora a càrrec de la comparsa Moros Berberiscos. Als peus del Castell de Festes, l’ambaixadora Àngela Montes i la banderera MªCarmen Tomás, s’enfrontaran als seus homònims pel bàndol cristià, Ignacio Gironés i David Penadés, dels Bucaneros. Els quatre han representat la tradicional batalla, amb els textos de Joaquín José Cervino, que conclou amb la derrota dels cristians.

Els guerrers de la creu recuperen el castell a la vesprada, després d’interpretar de nou els versos de Cervino. Una volta els cristians han guanyat la batalla, se celebra la desfilada final que posa fi a la “Setmana Gran”, però les festes no es tancaran fins al pròxim diumenge 10 de setembre, quan tindrà lloc la pujada de la imatge del Crist de l’Agonia fins a l’Ermita de Santa Anna.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 11 =

jazz liria
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
feria automovil 2017 valencia