40 anys fent valors Caixa popular

L’empresa d’habitatge públic Aumsa construirà habitatges de lloguer jove a Ciutat Vella

Sarrià: La recuperació del centre històric de València és una prioritat

valencia.es

L’empresa d’habitatge públic Aumsa construirà habitatges de lloguer jove a Ciutat Vella
30/12/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, responsable de la gestió de la planificació i rehabilitació a Ciutat Vella, Vicent Sarrià, ha anunciat que la Junta de Govern Local aprovarà demà la cessió a AUMSA de la parcel·la situada al carrer Juristes números 6 i 8 per a la construcció d’habitatges en règim de lloguer per a joves. 

Es tracta d’una parcel·la de 560 m² reservada com a servici públic en el PEPRI del Mercat. L’objectiu és construir habitatges de lloguer jove per a menors de 35 anys, amb una tipologia d’una habitació amb una superfície mínima de 35 m² d’ara endavant. Comptarà amb espais comuns en planta baixa de caràcter sociocultural oberts al barri, on s’integraran l’escala i columnes protegides preexistents.

Esta actuació es duu a terme en col·laboració amb la Delegada de la Gestió de Patrimoni Municipal i Habitatge, María Oliver, i segons ha explicat Sarrià,  “l’objectiu és doble: acabar amb els solars existents en Ciutat Vella i atraure població jove al barri”.

“Esta, juntament amb altres actuacions com les dels carrers de d’Alt, Ercilla o Sabateria dels Xiquets, demostren el nostre compromís amb la recuperació de Ciutat Vella i la posada en valor del centre històric”, ha afirmat Sarrià.

Estos habitatges se sumaran als 648 que ja disposa AUMSA, 513 de les quals són en règim de lloguer (algunes promocions amb opció de compra).

tags


gestion de talento
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 3 =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol