Leiva publica “Monstruos”

Leiva publica “Monstruos”
26/08/2016 -

Monstruos provoca curtcircuit per hac i per bé. Per aqueixes emblemàtiques lletres de to confessional i descarat de què parla a pit descobert i encara pretén guardar en la màniga un comodí. En Monstruos, LEIVA explota al màxim la qualitat del miol de la seua gola i recorre al foc de les emocions pirotècniques: l’amor i la seua incertesa, l’amistat i les seues traïcions, l’èxit i el seu tallant doble tall. Mapes emocionals on cal mantenir l’equilibri i saber explicar, tirant quan es requereix expressions de xic de barri que en la seua veu es converteixen en alta poètica de rock hispà.

En Monstruos la música sosté i eleva l’espasme líric, tibant la corda o soltant sedal a conveniència de la cançó. LEIVA té interioritzat el rock de guitarres anglosaxó (del rock americà de finals dels seixanta a l’actualitat), el rock espanyol i l’argentí i els usa amb la saviesa del que ho porta en els gens i ho practica diàriament. El primer single, “Sincericidio”, ja va avançar una constant del disc: LEIVA embrida tensions primàries amb tornades irresistibles, sonant fidel a si mateix i amb el més gran què dir.

Monstruos pot ser el remolí elèctric després de la devastació: “L’últim incendi” o l’adhesiva “Guerra Mundial” són el soroll d’una generació, “Sincericidio” un estendard contundent i exquisit, “La Lluvia En Los Zapatos” un magnètic rock’n’roll tret de la seua polleguera amb la seua història de pols oposats, “Electricidad” vaga pel costat fosc, deixant cicatriu i un mur sònic, “Medicina” és una carta cruel i sincera, un exorcisme. En Monstruos hi ha confessions en alt que estenen les seues ales de manera inquietant i juguen amb la intensitat, com en “Breaking Bad” i “Deixant-se caure”, així com en l’arrabassadora “Hoy tus ojos” o la colpidora “Monstruos”. De Monstruos cal extraure relacions humanes i llocs geogràfics, “San Sebastián – Madrid” i “Palermo No es Hollywood”, que funcionen com a punts cardinals del cor.

Sota la producció de Carlos Raga, en aquesta ocasió l’artista madrileny es va presentar en l’estudi sense maquetes ni assajos previs, solament amb l’acústica i les cançons nues. A partir d’ací els dotze temes van ser creixent.

Encara calents els discos d’or rebuts pels seus dos primers treballs, encara vigents els nombrosos premis i guardons, encara en l’aire el ressò de l’ovació pública davant el deixant imparable de la gira anterior… LEIVA torna a tallar la respiració presentant el seu tercer treball, Monstruos, en el qual és sens dubte el llançament discogràfic de 2016.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra