caixa popular

L'atur torna a descendir a Alfafar acostant-se als valors del 2009

La xifra d’aturats i aturades a Alfafar torna a baixar al novembre del 2016. D’igual forma, des del AEDL s’estan duent a terme cursos de formació per a totes les persones del municipi que es troben en cerca activa d’ocupació

L'atur torna a descendir a Alfafar acostant-se als valors del 2009
30/12/2016 -

Alfafar torna a experimentar una altra baixada en la taxa de desocupació que ho situa a nivells del 2009.

Les xifres publicades pel Servei Públic d’Ocupació Estatal al novembre del 2016, arreplega que el nombre d’aturats i aturades en la localitat d’Alfafar ha descendit en 244 persones respecte a novembre del 2015 i en 200 persones segons les dades publicades al març d’este mateix any.

La taxa d’atur registrat actual a Alfafar es troba en el 25,13%, mentre que al novembre de l’any passat era del 28,06%.

Des del curs 2012-2013 l’Ajuntament d’Alfafar va començar a implementar les ajudes a la contractació, al foment de l’ocupació i a la emprenedoria; així com la signatura de convenis amb les grans empreses situades en el municipi, per l’auge de la zona comercial. Este impuls realitzat des de les àrees estratègiques en la generació d’ocupació: l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i la regidoria de Comerç han impulsat este canvi de tendència, que des del més març del 2014, es consolida, amb una baixada sostinguda en el descens de l’atur.

A més, des del AEDL, s’estan duent a terme cursos de formació per a totes les persones del municipi que es troben en cerca activa d’ocupació, dirigits especialment al sector serveis, englobant l’atenció al públic i l’hostaleria, principalment, a causa de l’àrea destinada al comerç, Alfafar Parc.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se seguirà ajudant a aquelles persones que es troben en cerca d’ocupació activa perquè puguen incorporar-se de forma immediata al món laboral, seguint d’esta manera la tendència actual.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + sis =