caixa popular

L'Associació Veïnal de Patraix reparteix els lots de la recollida solidària d'aliments

Al voltant de 65 famílies sense recursos del barri rebran aquests lots de productes

L'Associació Veïnal de Patraix reparteix els lots de la recollida solidària d'aliments
30/12/2016 -

Fins al passat 23 de desembre, l’Associació Veïnal de Patraix ha estat promovent una campanya solidària de recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies sense recursos d’aquest barri valencià.

Molts han sigut els veïns que han col·laborat en aquesta iniciativa, que forma part del tradicional ‘Nadal Solidari’ de Patraix, així com diferents entitats com el Centre Municipal de Persones Majors de Patraix, el Col·legi Humanista Mariner, l’AMPA del Col·legi Hermes, l’escola Salvador Giner del Micalet, Consum i el Centre Municipal de Serveis Socials de Patraix que, entre tots, han aconseguit recol·lectar al voltant de 930 quilograms.

Fa tan sols uns dies, l’Associació Veïnal de Patraix va preparar al voltant de 70 lots iguals, que es repartiran entre 65 famílies del barri. A més, han organitzat altres lots per a aquelles famílies que tenen bebés amb diferents productes, com a bolquers, potets o tovalloletes, entre altres.

Per a organitzar el repartiment, l’associació ha comptat amb la col·laboració dels Serveis Socials de Patraix, que els han facilitat la llista de famílies necessitades. Així, hui comença el repartiment dels lots perquè tots aquests veïns puguen passar millor aquests dies.

A més, demà preparen una gran festa per a viure la nit de Cap d’any.

patraix

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 13 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata