L’associació SOC presenta la campanya comercial “Ontinyent, m’enamores”

L’associació SOC presenta la campanya comercial “Ontinyent, m’enamores”
02/02/2017 -

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC premiarà les compres als seus establiments associats amb la campanya “Ontinyent, m’enamores”, que estarà activa en les dates prèvies a Sant Valentí. L’Ajuntament d’Ontinyent col·labora amb una iniciativa que ha estat presentada este dimecres pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, el President de SOC, Toni Molina, i el coordinador de l’associació, Enrique Mollà, qui explicaven que entre els clients que realitzen compres als comerços associats entre el 28 de gener i el 10 de febrer optaran a premis com ara 2 escapades de cap de setmana en pensió completa, un sopar, una sessió de perruqueria, un tractament facial o una sessió de maquillatge.

Pablo Úbeda agraïa a SOC “el seu treball per la dinamització comercial a la ciutat amb iniciatives com aquesta, que fan més atractiu a veïns i visitants optar per Ontinyent com a lloc on realitzar les seues compres”. Toni Molina i Enrique Mollà agraïen al seu torn el recolzament de l’Ajuntament i puntualitzaven que “el eslogan que hem emprat, “Ontinyent, m’enamores”, no es limita només a la festa de Sant Valentí. Volem donar a entendre que la ciutat enamora, que ací tenim serveis de tota classe a disposició tant dels nostres veïns i veïnes com de la gent d’altres localitats dels voltants”, manifestaven.

El sorteig dels premis es realitzarà el 10 de febrer a les 20:30 hores en les dependències de l’associació, avisant-se a les persones agraciades via telefònica i publicant els resultats en les xarxes socials. Els premis s’hauran de gaudir entre el 13 de febrer i el 5 de març d’enguany.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra