L’Associació cultural Amics de la cultura andalusa i Casa de la Dona juntes per la igualtat

L’Associació cultural Amics de la cultura andalusa i Casa de la Dona juntes per la igualtat
01/09/2016 -

La delegació d’Igualtat i de la Dona de l’Ajuntament de Torrent ha participat en les festes organitzades per l’Associació cultural Amics de la cultura andalusa amb una activitat lúdica sobre la igualtat entre dones i hòmens per mitjà d’un taller de titelles per a tots els públics titulat “Al teu al voltant” i dirigit per una animadora especialitzada.

El taller de titelles ha versat sobre l’autoestima en les dones, els estereotips de gènere, la prevenció a la violència de gènere, la discapacitat i les dones i de la corresponsabilitat familiar i domèstica. A este taller va assistir Encarna Lerma, regidora de Polítiques d’Igualtat i de la Dona i Francesc Carbonell, regidor de Benestar Social.

Esta activitat ha sigut una forma divertida de conéixer i conversar sobre els rols de dones i hòmens adquirits socialment i sobre el dret a decidir com a persones lliures, independentment del sexe. Es va ressaltar a més les trajectòries professionals de la intel·lectual Maria Moliner, l’escriptora Laura Gallec, la investigadora Pilar Nieto, el ballarí Nacho Duato i de diverses jugadores professionals de futbol.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra