Las Naves obri un procés de selecció de coproduccións

Las Naves obri un procés de selecció de coproduccións
24/01/2017 -

El Centre d’Innovació Las Naves aposta per propostes innovadores i per la dinamització de la indústria escènica amb aquesta nova acció que se suma a altres ja existents com el laboratori de creació «Estiu en obres» i les produccions pròpies. Aquest procés té com a objectiu la selecció de propostes de coproducció entre companyies i l’Espai Mutant, per tal d’incorporar-les a la programació durant la temporada 2017-2018.

Las Naves seleccionarà projectes artístics que tinguen com a objectius la innovació, la creació, la investigació i la difusió de noves propostes escèniques, especialment aquelles més relacionades amb les noves escenes, que tinguen un interés específic i un caràcter multidisciplinari, tenint com a eix principal el teatre i/o la dansa.

El director de Las Naves, Rafa Monterde, explica que aquesta iniciativa «vol facilitar i donar suport a aquelles iniciatives innovadores destinades a estimular la creació artística així com potenciar aquells processos d’investigació i desenvolupament que tenen l’àmbit escènic com a vector principal, especialment les relacionades amb les noves dramatúrgies. Cal també assenyalar un tercer objectiu: localitzar el talent creatiu i retenir-lo, facilitant l’accés al procés de desenvolupament productiu».

El procés de selecció, amb la finalitat d’establir mecanismes transparents, crearà una comissió de valoració per a la tria dels projectes que estarà conformada per la direcció de l’Espai Mutant, professionals experts independents de les arts escèniques, així com per programadors. Tots aquells interessats o interessades hauran de presentar la sol·licitud necessàriament a través de la web www.lasnaves.com des de hui i fins al pròxim 10 de març.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra