València Extra

Las Naves i InnDEA València col·laboren en la III edició del festival de disseny “Altavoz”

L’Espai Mutant acollirà l’esdeveniment el pròxim dimecres 30 de novembre

valencia.es / lasnaves.com

Las Naves i InnDEA València col·laboren  en la III edició del festival de disseny “Altavoz”
29 novembre
07:00 2016

InnDEA València i Las Naves, conjuntament amb Focus Pyme y Emprendimiento de IVACE, Nude en Fira Habitat València i Anieme/Mueble d’Espanya, col·laboren amb la ADCV en la celebració d’“Altavoz” el pròxim dimecres 30 de novembre a partir de les 19h a l’auditori de l’Espai Mutat de Las Naves.

Joves dissenyadors i dissenyadores valencianes junior, estudiants dels últims cursos i de Nude de Fira Habitat 2016 – el saló dels dissenyadors i dissenyadores joves de la fira-, tindran l’oportunitat d’utilitzar l’escenari de l’Espai Mutant per a en 90 segons, un micro i una pantalla, donar a conèixer el seu treball i talent, davant un públic especialitzat, entre el qual figuraran els i les responsables creatives i de màrqueting de diferents empreses.

En total seran 11 les persones participants en este festival, les quals presentaran els seus treballs i establiran contacte amb les empreses a través d’un networking. L’ADCV ha arribat a un acord perquè tots els i les joves participants en el “Altaveu” puguen comptar amb l’assessorament gratuït d’especialistes en gestió estratègica, protecció i defensa de la innovació i creativitat-propietat intel·lectual.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

Anunciate en Valencia Extra
Colabora con Valencia Extra

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Espectaculo Teatro Flumen