caixa popular

L'aposta turística conjunta de Diputació i el sector hoteler tanca una setmana festiva de rècord amb un 10% més de turistes

L’alt grau d’ocupació durant els últims nou dies amb becs del 80% comporta un augment notable en les pernoctaciones

L'aposta turística conjunta de Diputació i el sector hoteler tanca una setmana festiva de rècord amb un 10% més de turistes
12/12/2016 -

El turisme segueix afermant-se com un pilar econòmic i laboral a Castelló com ha quedat corroborat esta setmana festiva, amb les celebracions de la Constitució i la Inmaculada Concepción, i amb registres històrics de pernoctacions i ingressos i un elevat grau d’ocupació amb becs de fins al 80% en el sector hoteler de l’interior de la província.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha volgut avançar les xifres oficials que es coneixeran a principis de setmana respecte a l’impacte que ha generat en la província estos últims nou dies propicis per al turisme perquè, “com ja hem pogut conéixer per part dels mateixos professionals del sector hoteler, esta ha sigut una setmana més que beneficiosa per al turisme en la nostra província”.

De fet, “el nombre de visitants s’ha incrementat notablement enguany en els establiments hotelers tant de costa com en les zones rurals de l’interior”. Es dóna la paradoxa de l’augment de visitants i d’ingressos malgrat baixar l’índex d’ocupació hotelera, ja que el pont d’enguany ha sigut de nou dies enfront dels quatre del 2016 a causa que la distribució dels festius en dimarts i dijous ha fet que els turistes espaien les seues visites.

Així, mentre en el litoral l’ocupació ha superat la barrera del 40%, a l’interior de la província el grau mitjà d’ocupació s’ha situat per sobre del 60%, amb becs del 80% en la primera meitat del pont.

 

Augment anual del 10%

Es tracta d’unes xifres que donen continuïtat a les dades d’ocupació hotelera registrades al llarg del 2016 i que certifiquen que hi ha un augment del 10% de visitants respecte a l’any passat. Augment que, ha destacat Martínez, “és una realitat en la província gràcies al saber fer i treball del sector hoteler i turístic provincial i a l’intens treball de promoció turística realitzat des de la Diputació de Castelló per a atraure més turistes a la nostra província”.

“Iniciatives com Castelló Sènior, ideada per Moliner para desestacionalitzar el turisme i perllongar el seu efecte en els municipis durant tot l’any, o les accions impulsades des del Patronat de Turisme per a promocionar la nostra província com a destinació tanta en el panorama nacional com a internacional estan donant els seus fruits i estan fent que 2016 siga, sense cap dubte, l’any del turisme per a la província de Castelló”, ha reiterat el diputat provincial.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 13 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata