"L'Aneguet Lleig", el musical d'este hivern

El Teatre Escalante estrena l’obra este divendres 13 de gener

"L'Aneguet Lleig", el musical d'este hivern

Quan l’escriptor Hans Christian Andersen va publicar L’Aneguet Lleig en 1843, la societat de llavors i el context històric no feien pensar que dècades després la seua història es tornaria universal i aplicable a diversos aspectes de la vida.

En la versió original, l’aneguet lleig és un xicotet cigne que es distingeix entre els seus germans ànecs a causa de les seues característiques desproporcionades i la seua clacada, que és molesta i no precisament bella com el dels altres. A mesura que avança la narració, es comença a considerar l’important que és voler-se i acceptar-se a si mateix tal qual és més enllà de les seues diferències.

La rondalla teatral que estrena este divendres l’Escalante exposa un conte que es manté vigent malgrat com han canviat els temps i costums. Amb la presentació de valors com la seguretat en un mateix o l’autoestima, es relata la història d’un aneguet lleig utilitzant recursos musicals i introduint teatre dins del teatre, amb el treball de nou intèrprets en escena.

Esta versió, que va guanyar el Premi Max 2016 al millor espectacle musical, ens relata la història d’un xicotet cigne que ha nascut on no pertany i que un dia decideix escapar per a conéixer el món i entendre per què és com és. Amb això, s’enfronta a vicissituds i aprén de la vida acompanyat d’amics que tampoc són dels més bells de la naturalesa: una garsa, una sargantana i una rata.

La producció de la companyia Albena Teatre es pot veure en el TEM des d’este divendres 13 de gener al 5 de febrer.

tags

ciudadanos fallas
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =