caixa popular

L'alumnat del CEIP Rosa Serrano de Paiporta realitza una carrera solidària com a activitat educativa

L'alumnat del CEIP Rosa Serrano de Paiporta realitza una carrera solidària com a activitat educativa
24/11/2016 -

El CEIP Rosa Serrano va organitzar una carrera solidària, celebrada el passat divendres, i enfocada com una activitat educativa amb la qual acostar-se al món del running des de diferents perspectives. Durant dues setmanes, l’alumnat va viure l’essència d’aquesta pràctica esportiva, coneixent alguns dels aspectes més rellevants, i va posar en pràctica els coneixements adquirits amb activitats ideades per a que totes i tots els participants pogueren practicar-les d’una forma lúdica i divertida.

Així, s’han creat al voltant del ‘running’ i amb motiu de la 34a Marató de València, concursos literaris, coneixements dels monuments de València, activitats plàstiques, realització de begudes isotòniques, o jocs en equip, totes elles coordinades des de l’àrea d’educació física, amb el suport de tutors, tutores o mestres d’educació artística. El CEIP Rosa Serrano va convidar a participar a la classe de sisè de Primària del CEIP Lluís Vives.
Amb totes aquestes activitats prèvies es va organitzar el passat divendres una Cursa amb caràcter solidari, ja que es recolliren aliments i productes diversos per a Creu Roja. D’aquesta forma, afirmen des del centre, no sols han contribuit en una activitat escolar, sinó que han pretés inculcar el valor de la solidaritat a l’alumnat.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig