40 anys fent valors Caixa popular

L’alumnat del CEIP Rosa Serrano de Paiporta realitza una carrera solidària com a activitat educativa

L’alumnat del CEIP Rosa Serrano de Paiporta realitza una carrera solidària com a activitat educativa
24/11/2016 -

El CEIP Rosa Serrano va organitzar una carrera solidària, celebrada el passat divendres, i enfocada com una activitat educativa amb la qual acostar-se al món del running des de diferents perspectives. Durant dues setmanes, l’alumnat va viure l’essència d’aquesta pràctica esportiva, coneixent alguns dels aspectes més rellevants, i va posar en pràctica els coneixements adquirits amb activitats ideades per a que totes i tots els participants pogueren practicar-les d’una forma lúdica i divertida.

Així, s’han creat al voltant del ‘running’ i amb motiu de la 34a Marató de València, concursos literaris, coneixements dels monuments de València, activitats plàstiques, realització de begudes isotòniques, o jocs en equip, totes elles coordinades des de l’àrea d’educació física, amb el suport de tutors, tutores o mestres d’educació artística. El CEIP Rosa Serrano va convidar a participar a la classe de sisè de Primària del CEIP Lluís Vives.
Amb totes aquestes activitats prèvies es va organitzar el passat divendres una Cursa amb caràcter solidari, ja que es recolliren aliments i productes diversos per a Creu Roja. D’aquesta forma, afirmen des del centre, no sols han contribuit en una activitat escolar, sinó que han pretés inculcar el valor de la solidaritat a l’alumnat.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra