40 anys fent valors Caixa popular

L’Alqueria, protagonista de les equipacions del campió de la Lliga Endesa

El València Basket homenatja la instal·lació de bàsquet de formació més gran d’Europa

L’Alqueria, protagonista de les equipacions del campió de la Lliga Endesa

L’Alqueria del Basket serà la protagonista en les noves equipacions del campió de la Lliga Endesa, el València Basket, per a la temporada en la qual defensaran el títol. Amb un taronja un poc més apagat que en anteriors ocasions, les lletres i els dorsals tornaran a ser blancs. A més, per setena temporada, el lema ‘Cultura de l’Esforç’ serà el lema de l’equipació juntament amb la imatge sublimada del logotip de L’Alqueria del Basket amb la qual se li retrà homenatge a la instal·lació de bàsquet de formació més gran d’Europa l’any de la seua inauguració. El conseller delegat del Club Paco Raga, ha comentat que “per seté any consecutiu utilitzarem la nostra samarreta com a altaveu per a difondre el lema de la Cultura de l’Esforç, precisament en una temporada tan important per al nostre club perquè obrim L’Alqueria del Basket, un somni que s’ha fet realitat, i perquè esportivament defensarem el títol de Lliga i tornarem a disputar l’Euroliga”.

_ap_3489La segona equipació en esta ocasió serà d’un blau molt fosc, un to blau nit, abandonant el negre després de dos anys usant-ho com equipació de reserva. En esta ocasió, el lema de la Cultura de l’Esforç i la publicitat estarà marcada en taronja. Quant al tercer equipatge, el qual només podrà ser usat en Eurolliga en el cas que cap dels dos equipatges anteriors siga vàlid, serà d’un color gris molt clar.

Entre els presents van estar els jugadors del primer equip disponibles, Tryggvi Hlinason qui ja ha tornat de l’Europeu i que des d’este matí s’entrena amb l’equip, a més les quatre jugadores del primer equip femení i tots els directius del València Basket així com els patrocinadors. El president de València Basket, Vicente Solá va voler “agrair a tots els patrocinadors el continuat suport que presten al club, i especialment a les signatures com Pamesa Ceràmica, Puleva, Isaval, Atmosfera Sport i Caixa Popular que una temporada més, estan presents en els nostres equipatges del primer equip. També a DKV Segurs que s’ha sumat enguany als equipatges dels xiquets i xiquetes de la nostra pedrera i escola. I en particular a Juan Roig i Hortensia Herrero, que amb el seu esforç i exemple fan que els somnis de milers d’afeccionats es convertisquen en realitat” qui va afegir i va agrair a Luanvi el gran esforç que realitza. “Cal valorar, no solament per l’esforç que Luanvi realitza per a vestir al nostre primer equip, també cal afegir l’esforç, molt important per a nosaltres, per a vestir als 500 xiquets i xiquetes que ompliren L’Alqueria del Basket a partir del pròxim 27 de setembre”, va assenyalar el president.

 

La Seda, un enclavament singular

El Col·legi de l’Art Major de la Seda, actual Museu de la Seda de València, és un emblemàtic enclavament que va acabar de ser restaurat en 2016 per la Fundació Hortensia Ferrers. Un esdeveniment especial havia de transcórrer en un enclavament especial i cap millor que este edifici del segle XV en la qual es pot gaudir de l’evolució de l’arquitectura gòtica fins al barroc. En ell es pot admirar el mosaic ceràmic de “La Fama”, compost per més de 200 peces. Després de la presentació de les noves equipacions, tots els presents van gaudir d’un cócktel en el pati interior de l’edifici.

 

_ap_3489 img_1866 img_1864 img_1862 img_1860 img_1844 img_1826 img_1804 img_1778 img_1722 img_1761 img_1756 img_1747 img_1742 img_1736 img_1715feria movilidad valencia 2017
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + seventeen =

fiestas liria 2017
semana agricultura torrent
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra