40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament subroga a les 7 treballadores de l’Escola Infantil Font del Gerro de Paterna

L’Ajuntament subroga a les 7 treballadores de l’Escola Infantil Font del Gerro de Paterna
24/08/2016 -

Després d’assumir la gestió de l’Escola Infantil Font del Gerro a través de l’empresa pública GESPA, l’Ajuntament de Paterna ha aprovat també la subrogació de la totalitat de les 7 treballadores adscrites a l’empresa concessionària que gestionava aquest servei amb les mateixes condicions que tenien amb aquesta UTE.

D’aquesta manera, i després de mesos de treball de l’equip de govern socialista i tècnics municipals, el proper 8 de setembre aquesta escola infantil obrirà les seues portes per començar les classes amb total normalitat i amb la mateixa plantilla de treballadors i professors.

Mancant dues setmanes perquè comenci el nou curs escolar 2016-2017, mig centenar de nenes i nenes d’entre els 0 i els 3 anys, ja s’han matriculat en aquest centre, que té una capacitat per 74 menors i que, en cas que la demanda ho requerís , podria ampliar-se fins a les 126 places. L’horari general serà de 9h a 17h i els serveis de la Escola matinera i vespertina de 7:30h a 9h i de 17h a 18:30h.

Per cobrir l’oferta d’alumnes, hi ha previstes una unitat de 0 a 1 anys amb capacitat per 8 menors, dues aules d’1 a 2 anys amb 26 places i altres dues unitats de 2 a 3 anys amb un total de 40 places.

A més, els preus màxims d’aquesta escola infantil, sense aplicar les ajudes de la Generalitat i de l’Ajuntament de Paterna, seran de 230 euros per a nens de 0 a 1 any (280 amb menjador), 215 euros per a nens d’1 a 2 anys (265 amb menjador), i 195 euros per a nens de 2 a 3 anys (245 inclòs menjador).

 

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra