L’Ajuntament organitza un sopar per a tots els veïns durant les Festes Majors

L’Ajuntament organitza un sopar per a tots els veïns durant les Festes Majors
11/08/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Tradicions, Cultura i Foc, ha organitzat una multitudinària sopar de cabasset per a tots els veïnes i veïnes del municipi durant la celebració de les pròximes Festes Majors.

La cita tindrà lloc el divendres 26 d’agost, a partir de les deu i mitja de la nit en El Carrer Major, on es distribuiran taules i cadires al llarg de més de 125 metres, amb capacitat per a acollir a centenars de persones. Els assistents hauran de portar els seus entrepans i l’Ajuntament es farà càrrec dels aperitius.

La Regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche  ha assenyalat que la iniciativa Sopar al carrer Major “es una oportunitat d’ajuntar a tots els paterneros i paterneres en un mateix acte durant les Festes Majors fomentant la germandat entre veïns“.

Finalment, enguany, també s’ha recuperat per a festes, el tradicional sopar per a persones majors, que tindrà lloc el dilluns 22 d’agost a les 21 hores en el carrer Ramón i Cajal 12. Els veïns i veïnes interessats hauran de reservar el seu sopar del 16 al 18 d’agost en la cafeteria de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Campament en horari de 10 a 13 hores. El preu de l’entrada serà de tres euros i inclourà l’entrepà i la beguda. A més del sopar, els assistents podran disfrutar de música en directe i ball.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra