40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament millora les instal·lacions del Centre Cívic de Terramelar

L’Ajuntament millora les instal·lacions del Centre Cívic de Terramelar
19/07/2016 -

L’Ajuntament de Paterna està duent a terme una sèrie d’actuacions al Centre Cívic de Terramelar per optimitzar la utilitat veïnal d’aquest edifici municipal. Entre les millores projectades, destaca la realització d’un mur a la sala polivalent del centre per crear dos espais diferenciats i independents que permetrà la realització d’activitats simultànies sense interferir entre elles.

A més, i amb la finalitat de millorar la connectivitat a Internet dels usuaris, també s’ha instal·lat wifi obert en tot el centre, s’han arreglat els ordinadors existents i s’han posat nous PC en el Telecentre alhora que s’han reparat totes les goteres que hi havia en el sostre.

La regidorA de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania i també del barri de Terramelar, Eva Pérez ha explicat que “les actuacions al Centre Cívic donen resposta a les diferents demandes ciutadanes que la Junta de Barri de Terramelar ha fet arribar a l’equip de govern socialista”.

Tal com ha indicat la regidora “aquestes millores se sumen a altres treballs que s’han realitzat al barri en aquests últims mesos com la pintura d’embornals contra el mosquit tigre, l’adequació com a pàrquing de l’antiga depuradora de Terramelar, la intensificació de les tasques de neteja i manteniment del barri o la inclusió de Terramelar en l’itinerari de la Línia 140 d’autobús”.

A més, Eva Pérez ha anunciat que perquè els veïns del barri disposen de més espai al Centre Cívic, ha renunciat al despatx que té a l’edifici com a regidora del barri perquè puga ser utilitzat per les mares/pares mentre els seus fills realitzen cursos i/o activitats o utilitzen la biblioteca i, a més, s’ha ampliat l’horari d’obertura de la Llar de Jubilats de Terramelar, que es troba al mateix centre cívic.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra