L'Ajuntament invirteix 200.000 euros en l’adequació del museu de Ciències Naturals de València

L'Ajuntament invirteix 200.000 euros en l’adequació del museu de Ciències Naturals de València

“Per fi, un Museu de Ciències Naturals digne”, amb estes paraules el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, s’ha referit a les obres d’adequació i manteniment que tindran lloc al citat museu de la ciutat, “després d’anys del més absolut menyspreu cap als seus visitants i la cultura científica per part del govern anterior”.  L’edifici, situat als Jardinds de Vivers, presentava clavills al sostre i les parets i nombrosos desperfectes. Amb esta renovació, l’Ajuntament posa en valor el Museu de Ciències Naturals de la ciutat i potencia l’arribada de visitants al mateix.

Tal i com ha destacat el regidor Sergi Campillo “este govern municipal creu en el potencial que tenen els seus museus i en el potencial d’una ciutat que ofereix durant tot l’any cultura de qualitat. Per això hem preparat esta posada a punt, que a més garanteix la seguretat tant dels visitants com dels treballadors del centre”.

El presupost total destinat a l’adequació del Museu de Ciències Naturals és de 193.419,03€. Entre les necessitats d’actuació destaquen, entre altres, el subministrament i la instal·lació de nous carrils elèctrics i les seues luminàries corresponents tipus LED, la instal·lació de la climatització, la reparació de badalls a les parets i desperfectes, així com la instal·lació elèctrica de baixa tensió.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Glòria Tello, s’ha felicitat “perquè la ciutadania i els visitants de València podran tornar a gaudir del centre de referència més pròxim en ciències de la Natura. El seu estat era lamentable, i amb esta actuació refermem la nostra aposta per la cultura”.

El Museu de Ciències Naturals compta amb cinc àrees expositives: tecnologia i coneixement, història de la vida i evolució, ecosistemes del terme municipal de València, la col·lecció paleontològica “Rodrigo Botet”, plena de residus fòsils de gran interés, i la col·lecció conquiliològica “Eduardo Roselló”, referida a l’estudi dels mol·luscos. L’horari d’obertura és de dimarts a diumenges, inclosos els dies festius, de 9.30 a 19.00 hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 10 =